loading

Show info
Harrison
Studio VIPRO

Nikole Tesle 4
Prelog, Hrvatska
040 646 678

Bliži nam se najljepše vrijeme u godini, a time i vrijeme darivanja!


U ugodnom božićnom ambijentu
Pozivamo vas da u ugodnoj božićnoj atmosferi, novoj scenografiji i dekoraciji, fotografiramo vas i vašu obitelj. U ponudi su dvije božićne scene, a na vama je da odaberete scenu.

Fotografije u digitalnom i print formatu
Isporučit ćemo vam deset obrađenih digitalnih fotografija na vašu e-mail adresu ili spremiti na vaš USB stick, a k tome dobivate i pet isprintanih fotografija visoke kvalitete u željenim dimenzijama od 13x18 cm ili 15x20cm. Fotografiranje traje oko 15 minuta. Cijena božićnog foto paketa je 200,00 kuna.

Fotografiranje počinje 20. studenog 2020.

View the embedded image gallery online at:
http://vipro.hr/index.php/en/bozicni-asortiman1#sigFreeIdc1dee3806d


Svoj termin možete rezervirati putem:
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
telefon: 040/646-678
viber broj: 098 862 210
Facebook stranice studija VIPRO

Sve prema protuepidemijskim mjerama
Termini će biti svakog punog sata, kako bismo između svakog fotografiranja mogli prostor studija prozračiti i dezinficirati u skladu s protuepidemijskim mjerama. Shodno tome, kako nije moguće fotografiranje u obući u kojoj ćete doći na snimanje, savjetujemo vam da ponesete čarape s božićnim motivom ili da ponesite drugi par obuće koji ste prethodno dezinficirali. Molimo vas da na fotografiranje dolazite zdravi, a u slučaju bolesti kontaktirajte nas za promjenu termina.

Lijepe obiteljske uspomene za sva vremena
Vjerujemo da ćemo i u ova neobična, nova vremena uspjeti napraviti lijepe obiteljske uspomene za sva vremena, dobro se zabaviti na fotografiranju i najvažnije - ostati zdravi! Fotografije su zamrznuti trenuci u vremenu koje vrijedi na tren zaustaviti i obilježiti jer vrijeme, vidimo to svi, brzo prolazi.

Malo je ljepših poklona od slika nasmijanih lica ljudi koje volite i koji vole vas.

Vaš studio VIPRO