loading

Show info
Harrison
Studio VIPRO

Nikole Tesle 4
Prelog, Hrvatska
040 646 678

Bliži nam se najljepše vrijeme u godini, a time i vrijeme darivanja!


U ugodnom božićnom ambijentu
Pozivamo vas da u ugodnoj božićnoj atmosferi, novoj scenografiji i dekoraciji, fotografiramo vas i vašu obitelj. U ponudi su dvije božićne scene, a na vama je da odaberete scenu.

Fotografije u digitalnom i print formatu
Isporučit ćemo vam deset obrađenih digitalnih fotografija na vašu e-mail adresu ili spremiti na vaš USB stick, a k tome dobivate i pet isprintanih fotografija visoke kvalitete u željenim dimenzijama od 13x18 cm ili 15x20cm. Fotografiranje traje oko 15 minuta. Cijena božićnog foto paketa je 200,00 kuna.

Fotografiranje počinje 20. studenog 2020.Svoj termin možete rezervirati putem:
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
telefon: 040/646-678
viber broj: 098 862 210
Facebook stranice studija VIPRO

Sve prema protuepidemijskim mjerama
Termini će biti svakog punog sata, kako bismo između svakog fotografiranja mogli prostor studija prozračiti i dezinficirati u skladu s protuepidemijskim mjerama. Shodno tome, kako nije moguće fotografiranje u obući u kojoj ćete doći na snimanje, savjetujemo vam da ponesete čarape s božićnim motivom ili da ponesite drugi par obuće koji ste prethodno dezinficirali. Molimo vas da na fotografiranje dolazite zdravi, a u slučaju bolesti kontaktirajte nas za promjenu termina.

Lijepe obiteljske uspomene za sva vremena
Vjerujemo da ćemo i u ova neobična, nova vremena uspjeti napraviti lijepe obiteljske uspomene za sva vremena, dobro se zabaviti na fotografiranju i najvažnije - ostati zdravi! Fotografije su zamrznuti trenuci u vremenu koje vrijedi na tren zaustaviti i obilježiti jer vrijeme, vidimo to svi, brzo prolazi.

Malo je ljepših poklona od slika nasmijanih lica ljudi koje volite i koji vole vas.

Vaš studio VIPRO