Prije svega, drago nam je da ste posjetili našu internet stranicu i na vašem interesu za naše usluge.

Garantiramo Vam visoku kvalitetu usluge po vrlo povoljnim cijenama te se posebno ponosimo vrlo kratkim rokovima izrade i isporuke.

Vaše povjerenje naša je najveća potpora i nagrada

Video i foto studio VIPRO obiteljski je obrt koji uspješno djeluje od 1991. godine. U tih 30 godina stekao je ime i ugled u svojoj djelatnosti.

Danas je to suvremeni studio koji pruža sve vrste multimedijskih usluga uz poruku: “Kvaliteta usluga i proizvoda naš je prioritet, znanje zaposlenika i entuzijazam naš pokretač, a Vaše povjerenje najveća potpora i nagrada”.

Studio nudi usluge video snimanja profesionalnim HD kamerama, izradu video filmova, razvijanje fotografija, fotografiranje za dokumente, digitalnu montažu fotografija, dizajn i grafičku pripremu kalendara, čestitaka, časopisa i knjiga, presnimavanje VHS kazeta i ostalih analognih video snimaka na DVD ili USB stick.

Studio je specijaliziran za snimanje vjenčanja i raznih događanja uz rasvjetu u boji, izradu industrijske fotografije i zračne fotografije, te video produkciju. Reference su deseci kratkometražnih i dugometražnih dokumentarnih filmova snimljenih za gradove, općine, javne i privatne tvrtke, te udruge diljem Hrvatske. Nude i snimanje filmova o obiteljima i pojedincima koji na taj način, u pokretnim slikama, žele sačuvati uspomene na svoja životna razdoblja.

vipro1
about_vipro

U trgovini koja radi u sklopu studija u Ulici Nikole Tesle 4 u Prelogu, nudi široku paletu foto albuma, filmova, baterija, velik izbor okvira različitih formata i ostale foto opreme. Svojim profesionalnim dugogodišnjim iskustvom garantiraju da će korisnici biti zadovoljni vrhunskom kvalitetom. U želji da maksimalno udovolje zahtjevima mladenaca, pripremili su više atraktivnih foto i video aranžmana, kao i atraktivne vjenčane knjige koje će ostati vječna uspomena.

Studio u svojim zaposlenicima nudi spoj iskustva i mladosti, stručnosti i već uhodane prakse da s vrhunskom tehnikom, edukacijom i praćenjem trendova u foto i video stvaralaštvu, ide ukorak s vremenom i sve većim zahtjevima koje ono nosi.