Svojim profesionalnim dugogodišnjim iskustvom garantiramo vam da ćete biti zadovoljni vrhunskom kvalitetom fotografija i video snimke našeg studija.

Fotografiramo i snimamo sve po vašoj želji, od svečanosti, obiteljskih proslava ili poslovnih prigoda:
krštenja, krizme, prve svete pričesti, maturalne, rođendani, promocije na fakultetima, vjenčanja, proizvodne programe.

FOTOGRAFIJE ZA DOKUMENTE
Fotografiranje za sve vrste dokumenata, biometrijske fotografije te izrada fotografija. Vama prepuštamo da odaberete najbolju fotografiju.

PRESLIKAVANJE I OBRADA STARIH FOTOGRAFIJA
– Ukoliko imate stare, oštećene, ali ipak drage fotografije i mislite da su otišle u nepovrat, varate se. Donesite ih u naš studio, a mi ćemo otkloniti oštećenja i vratiti im stari sjaj. Moguće su sve vrste montaža, promjena pozadina i dodavanja ukrasnih okvira.

SKENIRANJE FOTOGRAFIJA
Fotografije koje ste izradili prije digitalne ere željeli biste imati na digitalnim medijima. Donesite ih, mi ćemo ih skenirati i pohraniti na digitalni medij prema vašem izboru.

IZRADA FOTOGRAFIJA
– Izrađujemo fotografije sa svih medija (film, DVD, CD, USB stik, MP3, mobitel, memorijske kartice i sl.). Dimenzije fotografija koje izrađujemo: 9×13, 10 x15, 13×13, 13×18, 15×20, 20×25, 20×30, 25×38, 30×45, 40×60, 50×75. Po Vašoj želji možemo napraviti sliku određene dimenzije bez obzira na navedene formate.

POSJETNICE, KALENDARI, ČESTITKE, PUZZLE
– Za vas dizajniramo i izrađujemo vaše posjetnice, sve vrste kalendara, čestitaka. Izrađujemo puzzle s vašom fotografijom ili fotografijom snimljenom u našem studiju.

Presnimavanje VHS i ostalih analognih video snimaka na USB stick

PRESNIMAVANJE VHS, I OSTALIH ANALOGNIH VIDEO SNIMAKA NA DVD ILI USB STICK
– Mnogi od vas imaju u svojim kućnim videotekama snimljene drage uspomene na starim analognim medijima kao što su VHS kazete ili analogne video kamere. Da bi Vaše uspomene ostale sačuvane preporučamo presnimavanje istih u neki od digitalnih formata.

SNIMANJE I FOTOGRAFIRANJE VJENČANJA
Dopustite da na poseban način zabilježimo Vaš poseban dan, izradimo film koji će Vas uvijek kada ga pogledate prisjetiti zašto ste stupili u bračnu zajednicu i kako ste na taj važan dan blistali i bili sretni. Studio Vipro Vam nudi profesionalne video i foto zapise Vašeg najsretnijeg dana u životu.

Specijalizirajući se u kreativnosti i znanju, mi radimo najkvalitetnije usluge i proizvode. Naš tim osposobljen je za sve fotografske usluge: od snimanja fotografija za dokumente, razvijanja Vaših dragocjenih uspomena, do egzotičnih i maštovitih. Dođite i upoznajte nas… Vaši najdragocjeniji trenuci, sitne radosti i ovjekovječeni osmjesi ostat će zabilježeni u baš onom štihu kako ste zamislili.