Vjenčanje je jedinstven, predivan i neponovljiv događaj pa je i odabir foto studija često zahtjevan zadatak. Ponuda je šarolika i teško je na temelju nekoliko dostupnih fotografija odlučiti se kome povjeriti uspomene koje će ostati vrijedno obiteljsko blago kroz generacije. Zato svakako pogledajte galerije fotografija vjenčanja na našoj stranici te se uvjerite se u našu konzistentnost.

Prepustite nam da Vaš najljepši dan ovjekovječimo predivnim fotografijama u kojima ćete uživati cjeli svoj život. Dozvolite da se zajedno zabavimo uz foto session na predivnim lokacijama i napravimo nezaboravne fotografije vašeg vjenčanja.

Za fotografiranje i snimanje vjenčanja cijena, iako važna, često je informacija koju nećete pronaći na internet stranicama fotografskih studija dok će Vam na upit biti ponuđeno mnoštvo paketa među kojima se teško snaći i usporediti ih. U studio VIPRO vjerujemo da posebnost svakog vjenčanja zaslužuje individualnu ponudu koju ćemo zajedno kreirati i prilagoditi svim Vašim željama i potrebama. Nudimo Vam dizajn i izradu vrhunskih foto knjiga za vjenčanje (wedding book) koje su zamijenile klasične foto albume i postale trend za trajno čuvanje uspomena. Molimo vas da više o svakom aranžmanu saznate kod nas u studiju kako bismo Vam svaki od paketa dodatno pojasnili i prezentirali kompletnu ponudu. Svaki od predloženih aranžmana okviran je koncept i stoga može biti prilagođen vašim željama.

Studio VIPRO svakom klijentu pristupa individualno i transparentno od trenutka kad nas prvi puta kontaktirate pa do onda nakon što preuzmete svoje dragocjene fotografije. Cilj nam je pružiti najbolju i najkreativniju uslugu fotografiranja vjenčanja, fokusirajući se pritom na kvalitetu te stil koji nas izdvaja od konkurencije.

Za vas bilježimo trenutke koje ni sami niste primijetili, a svaki detalj ostaje trajno sačuvan. Vaše vjenčanje s ponosom pokažite prijateljima i svojim najbližima.